Wednesday, January 13, 2010

SELAMAT TAHUN BARU

Salam...bertemu semua dalam blog brader nie..Rasanya tak terlambat untuk brader ucapkan Selamat Tahun baru 2010,baru 13 hari kan??Semoga Tahun ini akan mendapat lebih apa yang dikehendakilah..Tak banyak yang brader nak coretkan untuk tahun baru ini,maklumlah,ari baru nak bangun dari tidurkan..so kita tunggu dan lihatlah apa yang terjadi nanti..Selepas brader membelek2 kelender pagi tadi barulah brader perasan yang bulan 1 nie,kita akan berkerja selama sebulan tanpa cuti..huahahaha..so sesapa yang rasa2 malas nak berkerja tue,amiklah MC yerk,make sure yang halal,jangan nanti terkantoi,jadi satu kes plak,kalo setakat dapat warning letter tak apa jugak,kalo kena buang keje..macam mana pulak??sapa yang nak support makan,minum,baju2,kena yang isap okok,tak kan nak mintak kat mak bapak lagi??tu mmg betul2 nak mintak kaki le kan,tak kan nak menyusahkan diaorang lagi..dah le time sekolah dulu,dia dah support kita,tak kita yang dah besar,yang boley panggil "BAPAK@MAK orang nak kena orang tua support lagi,kalo ada lagi jenis yang macam tue,memang brader tak faham le,apa hal yang korang buat macam tue??erm..rasanya better brader chow dulu sebelum lagi banyak benda brader mengarut lebih jauh lagi..adios..amigos..salam sayang..Brader..

No comments:

Post a Comment