Tuesday, November 3, 2009

WELCOME MR BRADERSEMPOI

Salam..tak salah rasanya kalo haku memulakan blog haku dengan kalimah Bismillah..Dan tak salah juga haku ada menatang yang haku rasakan cukup elok untuk haku meluahkan perasaan haku yang memang kadang2 macam ribut taufan,kadang2 macam hujan ditengah hari,dan suam2 kuku,dan dihari kedua ini haku rasakan sudah terbuka hati untuk menulis apa yang haku rasa,apa yang haku tidak puas ati sepanjang perjalanan hidup haku daripada haku meluahkan kepada orang lain yang mungkin ada lagi masalah yang lagi besar dan yang harus diselesaikan berbanding haku..So dengan ini tepat jam 9.51 pagi,maka rasmilah blog yang haku rasa yang haku dah fikirkan namanya yang sesuai iaitu"Luahan ketukan jari"..kalo ada sesiapa yang sanggup berkongsi pendapat dengan haku..haku terima..kalo ada yang mengkritik pun haku terima..Mulut tempayan kita boleh tutup..tapi mulut manusia memang susah kita nak tutup..apa daya nak menghalang kehendak mulut2 orang yang lebey kurang macam longkang jugak..that life kan..kita terima..walaupun kadang2 kita juga sakit haku dengan perangai yang macam ini,dan blog ini juga haku buka untuk kenkawan yang sentiasa berkongsi masalah dengan haku..dalam masa yang sama haku boley berkongsi pendapat dengan dia orang yang sentiasa on9 di halaman FB haku..welcome...welcome..kamu dialu2kan..selamat datang ke blog yang dinamakan "bradersempoi"..Haku budak baru belajar..kalo ada salah dan silap..harap lah dimaafkan..haku mungkin tidak lew sehebat korang yang mmg sudah bertahun2 men update blog,dan dah juga ada yang digelar "otai"yang mmg dah lama bertapa dalam dunia blog..Rasanya setakat ini sahajalah ucapan pembukaan untuk "bradersempoi' ini..Nanti cakap banyak2 orang menyampah dan menyirap plak..baru pembukaan..dan banyak bunyik pula kan..so dengan kalimah Assalamualaikum,haku melaburkan tirai ini ucapan bubye....adios amigos...chow...salam sayang Bradersempoi..

2 comments:

  1. suray4...buleh jew nk ngorat..tp make sure "single" erk..

    ReplyDelete